Gadis Fiji Water Viral di Anugerah Golden Globe | MalaysiaBaharu.org - Membina Malaysia Baharu

Pages

Gadis Fiji Water Viral di Anugerah Golden Globe


Tiada bintang yang lebih bersinar dari penampilan gadis-gadis cun dalam pakaian ungu yang menghidangkan botol air Fiji.

Meme "Fiji Water Girl" cepat tersebar setelah netizen yang mengikuti upacara anugerah, perasan gadis tersebut ketika ia muncul di latar belakang berbagai gambar selebriti, photobombing kesemua artis.

Dia segera dilihat di Twitter, di mana beberapa orang menyeru agar dia diberi anugerah untuk peranan watak sokongan terbaik.

Fiji Water adalah rakan kongsi air botol rasmi untuk Golden Globes, yang membekalkan air untuk acara itu sejak tahun 2015 dan jenama itu cepat memanfaatkan minat orang, menulis di Twitter: "Kami sangat gembira semua orang bercakap tentang air kami!"

Tetapi kehebatan viral ini tidak ada kaitan dengan air. Ia adalah kerana gadis Air Fiji sendiri yang telah menangkap perhatian orang.

Salah seorang model yang paling mendapat perhatian ialah Kelleth Cuthbert, di mana reaksi wajahnya yang memandang kamera berdiri di belakang setiap artis. Gadis Fiji memandang terus ke lensa dengan alis yang melengkung dan tersenyum tipis, sangat fotogenik untuk menganggapnya subjek yang kurang layak daripada para pelakon di hadapannya.

MYbaru

Topik mengenai Malaysia Baru, Berita Terkini, Foto, Video, Foto mengenai Pakatan Harapan dan lihat perkembangan terkini, berita, informasi dari Hicore Solutions.

No comments:

Post a Comment